Selasa, 15 November 2011

BEHIND THE SCENES: STILLS FROM PRAIZ’s ‘I LOVE YOU’ VIDEO SHOOT

Featured Image
Fast rising R&B/Soul Singer Praiz recently travelled all the way to Johannesburg to shoot the videos to two of his singles ‘I Love you’ and ‘Jekalo’. The videos will be premiered before the end of the month.
But before then, we would like to share with you a couple of still shots from the ‘I Love You’ video shoot, The video features only two people – Praiz and a South African model Khumi.
The video is directed by Jonathan Josh Clark.  Praiz is currently signed to X3M Music.
Praiz - I Love You video

Praiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You videoPraiz - I Love You video
360nobs.com

Tidak ada komentar:

Posting Komentar